Luksus-badeværelse til dig der ønsker at forkæle dig selv​

​✔ ​ Klassisk og tidsløs indretning

​✔ ​ Armaturer og sanitet er håndlavet i England

​Hos Gadespejlet i Glamsbjerg på Fyn forhandler vi et stort sortiment af klassisk og tidløs indretning til badeværelset.

Iblandt vores sortiment kan du blandt andet finde produkter som:

Med disse produkter har du mulighed for at få et badeværelse i engelsk stil, uden at du behøver at renovere hele badeværelset. Vi servicerer kunder fra hele Danmark.

Engelsk badeværelsesinteriør i klassisk stil

Vi har specialiseret os i badeværelsesinteriør i en klassisk stil, der er med til at skabe et eksklusivt badeværelse. Vi forhandler armaturer og sanitet, der er håndlavet i England, og som er fremstillet i højeste kvalitet. Vi forhandler produkter fra brands, der er kendt som værende førende inden for eksklusivt badeværelsesinteriør.

Her kan blandt andet nævnes:

Kontakt os og bestil produkter til dit nye badeværelse

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores udvalg af produkter, eller hvis du kunne tænke dig at foretage en bestilling af et eller flere produkter.

Du kan enten ringe til os på telefon 66 14 64 97, men alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail info@gadespejlet.dk, hvis det passer dig bedre. Så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Gadespejlet er vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook

Søllested Gl. Præstegård

Søllestedvej 36

5620 Glamsbjerg

CVR: 30491246​

Telefon

66 14 64 97

Skriv til os

info@gadespejlet.dk