​Engelsk badeværelse i en klassisk stil

​✔ ​ Klassisk og tidsløs indretning

​✔ ​ Armaturer og sanitet er håndlavet i England

​Kunne du tænke dig at forny dit badeværelse, og er du vild med den klassiske engelske stil?  Hos Gadespejlet i Glamsbjerg på Fyn forhandler vi et stort og velassorteret udvalg af badeværelsesinteriør til dig, der drømmer om et engelsk badeværelse.

Vi servicerer kunder fra hele Danmark.

Vores sortiment af sanitet og armaturer er håndlavet i England

Vi har specialiseret os inden for forskellige former for badeværelsesinteriør i en klassisk engelsk stil, som mange af vores kunder elsker og sætter stor pris på. Vi forhandler blandt andet både sanitet og armaturer i højeste kvalitet, der er blevet håndlavet i England, og du vil dermed med vores produkter få et klassisk look på dit badeværelse.

Derudover forhandler vi de førende mærker inden for eksklusivt badeværelsesinteriør som for eksempel:

​Skab et klassisk engelsk badeværelse med vores produktsortiment

Vi har et stort produktsortiment, hvor der er noget at finde for enhver smag og ethvert behov. Vi forhandler blandt andet et utroligt stort udvalg af forskellige armaturer og vaskekonsoller, ligesom du også kan finde et bredt sortiment af spejle, lamper, radiatorer og badekar, som hver især er med til at skabe et klassisk engelsk badeværelse.

Alle vores priser er eksklusive levering. Vi leverer til kunder i hele landet. Du kan finde prisen for hvert produkt samt produktinformation ved at klikke på billedet for produktet.

Kontakt os og hør mere om produkterne eller foretag din bestilling

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores produkter, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at foretage en bestilling. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 66 14 64 97, men du kan også skrive til vores e-mail info@gadespejlet.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Gadespejlet er vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook

Søllested Gl. Præstegård

Søllestedvej 36

5620 Glamsbjerg

CVR: 30491246​

Telefon

66 14 64 97

Skriv til os

info@gadespejlet.dk