Køkkenvaske og andre armaturer til køkkenet

     

​       

                                                                                           køkkenvaske + engelsk fragt​

​✔ ​ Klassisk og tidsløs indretning

​✔ ​ Armaturer og sanitet er håndlavet i England

Gå på opdagelse i vores brede sortiment

Her hos Gadespejlet ønsker vi at tilbyde vores kunder alle former for armaturer til hjemmet. Vi har derfor også et stort udvalg af køkkenvaske og andet inden for armaturer til køkkenet. Vi kan derfor også hjælpe dig med at sammensætte en komplet løsning, der passer til dit hjem og dine personlige præferencer.

Vi har base i Glamsbjerg på Fyn, men kan være behjælpelige med vores løsninger inden for køkkeninteriør til kunder i hele Danmark. Står du og skal bruge et nyt køkkenarmatur eller en moderne køkkenvask, så hjælper vi dig meget gerne.

Køkkenvaske og -armaturer af utroligt høj kvalitet

Med en stor ekspertise om produkterne på markedet kan vi tilbyde et nøje udvalg af køkkenarmaturer og -vaske fra nogle af de mest anerkendte producenter.

Her finder du derfor store og små håndlavede køkkenvaske og armaturer fra blandt andet det britiske Perrin & Rowe og belgiske RVB.

Vores udvalg består både af klassiske designs og mere moderne løsninger, og det står dig frit for at kombinere køkkenvaske og armaturer, som du vil, så du kan få netop det tidløse udtryk i dit køkken, som du drømmer om. Vi står også til rådighed, hvis du søger en erfaren sparringspartner, som kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning. Vi tilbyder også armaturer til badeværelser.

Kontakt os eller se nærmere på vores udvalg

Hvis du vil høre mere om vores mange forskellige køkkenvaske og armaturer til køkkenet, så kan du altid kontakte os. Vi vejleder dig gerne og fortæller om fordelene ved de forskellige løsninger, så du kan få bestilt det helt rigtige til dit hjem.

Herunder kan du desuden se billeder og læse mere om priserne på vores forskellige køkkenvaske og andre køkkenarmaturer. For at læse yderligere, skal du blot klikke på billederne.

Bemærk, at alle mål er udvendige mål.

Hent kataloger​

Perrin & Rowe

RVB MODEL 1935

ARMATURER FRA VORES BELGISKE LEVERANDØR RVB. WWW.RVB.BE

ALLE ARMATURER FÅS I 16 FORSKELLIGE OVERFLADER.

ALLE HAR DANSK STANDARD MÅL. leveringstiden er ca 14 dage for krom og poleret messing, og 5-6 uger for andre belægninger

​RVB 1950

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Gadespejlet er vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på over 5 anmeldelser fra Facebook

Søllested Gl. Præstegård

Søllestedvej 36

5620 Glamsbjerg

CVR: 30491246​

Telefon

66 14 64 97

Skriv til os

info@gadespejlet.dk